Receptie diensten door Cratos

Denkt u er over na om uw recepetiediensten uit te besteden? Dan bent u bij Cratos receptie diensten aan het juiste adres. Cratos heeft connecties met een grote en vooral diverse groep opdrachtgevers, hierdoor zijn er veel mogelijkheden in het aanbod. Door de grote diversiteit aan opdrachtgevers krijgen de professionals altijd de voor hun juiste baan aangeboden.

Cratos biedt verschillende mogelijkheden als het gaat om receptiediensten. Voor een organisatie is het vaak een tijdrovend proces om de receptie diensten goed te regelen, Cratos is hier de oplossing voor waardoor u zich weer kunt focussen op uw eigen werkzaamheden. Als u uw receptie diensten laat uitbesteden door Cratos krijgt u een eigen contactpersoon bij Cratos waardoor het personeel optimaal afgestemd kan worden op uw organisatie. Cratos houdt rekening met uw wensen en behoeften waardoor de kwaliteit van uw receptie gewaarborgd blijft

Een voorbeeld van een receptie dienst is het uitbesteden van een receptionist. De receptionistes van Cratos zijn zeer representatief en zijn weten waar uw organisatie voor staat. Er is bij Cratos veel mogelijk op het gebied van receptie diensten, hieronder een overzicht.

Uitzenden
Het is bij Cratos mogelijk een tijdelijke receptionist(e) te huren. Cratos zal uw bedrijfsprofiel vergelijken met de receptionistes en op basis hiervan de meeste geschikte receptionist aan uw organisatie uitzenden. Ook tijdelijke receptionistes beschikken uiteraard over veel ervaring.

Detacheren
Op zoek naar een receptionist(e) voor een langere periode? Cratos zal na een zorgvuldige selectie een receptionist aan uw organisatie detacheren.

Indien u ervoor kiest om uw receptie diensten door Cratos te laten beheren zal Cratos alle lasten van uw overnemen. Planning, betalingen en verzekeringen zijn zaken waar u zich als organisatie geen zorgen meer over hoeft te maken

Indien u kiest om de receptie van uw organisatie door Cratos te laten beheren dan neemt Cratos de volledige planning, loonbetaling, verzekering, risico op ziekte en intakeprocedure op zich. Desgewenst kunt u ervoor kiezen uw huidige receptionistes/telefonistes bij Cratos onder te brengen. De kwaliteit van uw receptie blijft gewaarborgd maar u ben verlost van de zorg van de organisatie van uw receptiediensten.

Cratos biedt veel mogelijkheden voor parttime werken voor studenten!